Volný pejsek Corey

Corey je standardní pejsek s velmi pěknou hlavou a kostrou. Má předpoklady pro výstavy i chov, ale my hledáme především rodinku, která se mu bude s radostí a láskou věnovat a jestli s ním bude mít výstavní ambice nebo ne, pro nás až tak důležité není.
Je to úžasné a zvídavé štěňátko, perfektně socializované díky častým návštěvám a odchovu v rodině. Corey má rád společnost a pozornost, vyrůstal ve velké smečce štěňátek a tak  je nebojácný a zároveň nekonfliktní, což si však nese i v genech po svých předcích.
Pokud byste měli o našeho medvídka zájem, neváhejte nás kontaktovat! Rádi zodpovíme všechny vaše dotazy…

 

Loučení…

Štěňátka mají 9 týdnů a postupně se rozjíždějí do nových domovů…začíná tu být bez nich nezvyklé ticho, ale odměnou pro nás jsou krásné fotky a zprávy od nových pánečků…spousta chvály, jak jsou naše miminka šikovná a hodná a my jsme rádi, že jsou středem pozornosti a dělají radost v nových rodinkách.
Přejeme všem našim dětičkám, ať skotačí vesele a ve zdraví spousty let po boku svých dvounožců a oni ať jsou pro ně tím nejlepším, co je v životě mohlo potkat!
Zatím všichni neodjeli a my jsme šťastní za každou chvilku s nimi…
Připojujeme pár fotek z krásné téměř letní neděle…

 

Volná štěňátka

Po zrušených rezervacích se nám uvolnil krásný klučík Corey (oranžový) a neméně hezká a miloučká holčička Cecile (bílá).
Hledáme pro tyto naše vymazlené broučky ty nejlepší a nejvíc milující rodinky, které si stejně jako ostatní sourozenci zaslouží.
Pokud byste měli vážný zájem o některého z nich, neváhejte nás kontaktovat.

 

Čas se štěňátky letí mnohem rychleji, než bychom si přáli…
Běhá nám po dvoře 9 malých velkých pejsků a my opět žasneme nad mocnou silou přírody…Abi stále své již téměř 8 týdenní miminka kojí a je neuvěřitelně trpělivá…a prťavci dovádějí, vesele spolu komunikují, pouští se už i do velkých šarvátek a nakonec stuleni k sobě spokojeně usnou…a my to hemžení pozorujeme a máme radost z jejich šťastného dětství…
Čekají nás však i chvíle nejtěžší…loučení…v neděli odchází do nového domova žlutá holčička Carrie, která bude vyrůstat se svou tetou, naší úžasnou holčičkou z loňského béčkového vrhu, s Borůvkou.. doufáme, že se z holek stanou parťačky a bude jim spolu dobře a budou dělat radost své paničce spousty dlouhých let…
A rovněž zítra odejde náš plyšáček a mazel největší, Cameronek…těší se na něho rodinka v Plzni a my věříme, že i on bude žít svůj veselý a pohodový život hodně hodně dlouho po boku svých dvounožců…